Национален сојуз на слепите на Република Македонија

Контакт слика

Адреса

  • ул. „11-ти Октомври“ 42а
  • Скопје
  • 1000
  • Република Македонија

Контакт

  • +389 2 3 246-537

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.