Донирај

Категорија Статични артикли

За реализација на проекти за олеснување на животот на слепите лица во Македонија, потребна ни е Вашата помош. Нашата организација е отворена за соработка со помагатели кои во своето работење покажуваат и општествена одговорност.

Однапред им се заблагодаруваме на сите оние кои на било каков начин ќе и’ помогнат на нашата организација, а со самото тоа и на слепите лица во Македонија.

Вашата помош може да биде во материјални добра и финансиски средства наменети за конкретни активности.

За помош во материјални добра, Ве молиме да не’ контактирате на нашиот е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., на телефон: 02 3 246-537.

Донација во вид на финансиски средства може да остварите на следната жиро сметка:

Национален сојуз на слепите на Република Македонија 

Банка депонент: 300 000 000 474 269 

ЕДБ: 403 098 425 1700 
 
и донаторска сметка: 
 
300 000 003 794 385
Комерцијална банка АД Скопје